6 februari, Kategori: Foto

Mamma 92 på Flickr!

Jag har alltid varit den där irriterande familjefotografen som jämt ska störa alla dop, bröllop och födelsedagar.

Men riktigt biten blev jag först i somras, efter en fotokors på Nösunds Värdshus med min nyköpta kamera Nikon D60. Efter den kursen bytte jag upp mig till en Nikon D300s och gav mig hän på riktigt. Jag fotograferar både på jobbet och privat. Mest privat, om jag ska vara ärlig…

För att utvecklas som fotograf behöver man ständigt utmana sig själv och tänja på gränserna för sina kunskaper. Då är det perfekt att gå med i någon grupp på fotosajten Flickr. Jag är med i Fotosöndag, 365bilder2011 och Fotografer för livet. I gruppen Fotosöndag får man ett nytt tema att fotografera varje vecka. Temat ska redovisas på söndag, och meningen är alltså att medlemmarna i gruppen ger varann konstruktiv kritik. Den här veckan var temat ”hjälte” och jag har lagt upp en bild på min mamma, 92. Oj så mycket fina kommentarer jag har fått, och dagen är inte slut ännu! Kommentarer mottages tacksamt, även från icke-fotografer! 😉

Kommentarer

 1. Kommentar av Wojtan den 6 februari, 2011 kl 04:26

  Hej

  Så lika ni är du och din mamma!
  Du är så duktig med kameran och jag förstår alla fina kommentarer du får.
  Jag hoppas hitta tillbaka till min fotolust snart, men lite semester hjälper kanske till.
  VI åker i morgonkväll och jag längtar så.

  Kram Åsa

 2. Kommentar av Katinka den 6 februari, 2011 kl 07:31

  Tack för fina ord, vännen. Var inte så krävande mot dig själv vill jag säga. Inte hade jag energi över till fotografering när jag var i din ålder och din situation med småbarn och heltidsjobb. Njut av livet som det är just nu, hoppas du får en riktigt avkopplande semester, jag ser fram emot Thailandtweets! 🙂

 3. Kommentar av Karin den 7 februari, 2011 kl 01:58

  Vilken fin och vacker bild! Väcker glädje…och tacksamhet över alla äldre människor jag möter (börjar ju själv bli äldre också hihi)….så mycket generositet och klokskap de besitter genom all sin livserfarenhet…vi blir alla märkta av livet på olika sätt… det är vackert att se ett sådant ansikte…själen lyser så tydligt igenom.

Kommenteringen är stängd.