11 februari, Kategori: Foto

Fredagsmys utan mat.

Man kan ha det mysigt utan mat. Chaithe, skön soffa framför brasan, liten hund och Ipad räcker långt. Nu blir Odd sur för att jag inte räknar in honom, men han läser ändå bloggen så sällan, så det spelar ingen roll. 😉 Han ingår förresten inte i fredagsmyset, han är ju vardagsmysig.

Det tuffar på med Xtravaganza, inga problem att vara  utan mat. Tvärtom faktiskt. Det är väldigt praktiskt att slippa tänka på mat över huvud taget. Inga inköp, inga kassar att packa upp, ingen tillagning, nästan ingen disk. Just nu känns det som om jag skulle kunna hålla på flera månader.

Men jag ska ta det lugnt med träningen. Idag var jag på gymmet och märkte att orken var mycket begränsad, och pulsen inte samarbetsvillig alls. Den ville aldrig gå ner på crosstrainern. Så jag ska nog skippa den sortens träning och bara ägna mig åt styrketräning och promenader. Jag är ju trots allt inte 40 år.

Här kommer min bild nr 42 i fotoutmaningen 365bilder 2011. Det är utsikten från Långesig ner mot bryggan en kall februarimorgon. Om bara ett par månader är det dags för sjösättning!

Kommentarer

  1. Kommentar av Frida den 12 februari, 2011 kl 09:05

    Det har regnat god tur och lycka över mig och min familj på sistone och till slut var det så mycket bra saker att vi kände att vi borde fira…på något sätt. Hur? Första och enda tanken var att man skulle äta något gott. Vad fantasilöst tyckte jag. Ska man alltid äta när man firar? Finns det inget annat att göra? Ja då kom tanken till att dricka istället. Ungefär samma sak ju.
    Köpa något? Då hamnar man i konsumtionsträsket istället. Så vi åt gott i alla fall. Kanske kan vara nästa farmorsfråga från dig ”Hur firar man utan att det handlar om att inta föda eller dryck eller att köpa något”?
    Och jovisst kan man ha fredagsmys utan att äta.

  2. Kommentar av Katinka den 13 februari, 2011 kl 01:58

    Tack för tipset, det ska jag verkligen göra till en Farmorsfråga! Jag tycker det är väldigt viktigt att fira nämligen, stort som smått. Kram!

Kommenteringen är stängd.