15 februari, Kategori: Foto

Ett ljus i mörkret.

Nåja, så värst mörkt är det kanske inte, men lite svårmodigt ändå innan vintern släpper taget på riktigt. Det är svinkallt, halt och massor av snö kvar. Jag fryser ända in i själen. 

Nu måste jag tänka på att verkligen lägga märke till det som är roligt. Som att K ringde och bad mig vara barnvakt till lille L nästa vecka. Det känns som en evighet sen jag kramade om honom. Nu får jag rå om honom en hel kväll för mig själv. 

Och sen ringde mamma A och frågade om jag inte ville hitta på något roligt med lilla S och lilla A på torsdag. Hon har program för hela sportlovsveckan utom för torsdag, och flickorna vill så gärna göra något med mormor. Och mamma A är lite trött, bebisen väntas ju när som helst. 

Så härligt det var att svara ja, det fanns ingenting som hindrade. Flickorna ville gärna åka skridskor på Heden. Tänk, det gjorde jag också när jag var liten! 

Kommentarer

  1. Kommentar av Yvonne den 15 februari, 2011 kl 07:54

    Åh vad jag gillar ljuset! För att inte tala om bara klippor…

Kommenteringen är stängd.