17 februari, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 139.

Hur skulle du fira utan mat?

– Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

  1. Kommentar av Willhelmina den 20 februari, 2011 kl 09:58

    Har fått lite fina ideér, ja i alla fall på hur man kan fira andra utan att det handlar om prylar eller mat. Till exempel ge en massage eller klia på ryggen, bädda extra fint åt den man tycker om. Nu kom jag på en till; spela in en blandskiva med låtar som påminner om den som får skivan.

  2. Kommentar av Katinka den 21 februari, 2011 kl 11:20

    Jättefina idéer, omtanke behöver verkligen inte handla om mat. Nu gav du mig också inspiration! Tänk t ex när man kommer hem trött och svettig av hårt arbete, att då bli överraskad av att ett varmt, doftande bad är upptappat och står och väntar… Hälsningar Katinka

Kommenteringen är stängd.