23 februari, Kategori: Foto

Helst vill jag fota barnbarnen…

Barn är världens bästa och roligaste fotoobjekt. Roliga, gulliga, rörande, vackra. Och jag har fyra stycken att fotografera, så ofta jag vill!

Som tur är tycker mina barn att det är bra att jag fotograferar så fort vi ses, och barnbarnen är också vana vid att mormor/farmor alltid siktar på dem med kameran.  Ändå blir det alldeles för sällan nu på vintern. Och när vi träffas är det oftast inomhus där det är mörkt och bilderna lätt blir oskarpa. Som jag längtar efter sommaren! 

I brist på mina favoritmotiv fotograferar jag hunden och stilleben, för jag måste ju hålla takten med mitt fotoprojekt 365 Foto 2011 En bild varje dag på ett tema enligt en lista. Bronsbysten är min mormor, som var en robust skånsk husmor på landet och alls ingen fin dam som man kan tro av bysten. Skulptören var en vän till familjen.  Glaskulan är från Bergdala Studioglas.

Men till helgen är jag barnvakt, då ska jag passa på ! 🙂

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.