4 april, Kategori: Okategoriserade, Resor

Hej från Kroatien!

Klockan är närmare 22 och jag sitter på muren till en trädgård och snyltar på ett wifi-nät. Jag har fått lov, men det känns ändå sådär.
Ön Brac ligger rätt långt norrut i Kroatien, det är väldigt vackert men alldeles för tidigt på säsongen. Jag trodde det skulle vara mycket varmare så här års. Så detta blir inte mitt nya vinterkontor. Men A och jag har varit väldigt effektiva ändå, och jobbar på med skisser och idéer.
Det blir en hel del fotograferande också, jag glömmer att använda min Iphone. Här är i alla fall några snabba bilder.


Internet är hopplöst långsamt och det är svårt att komma åt wifi, som sagt. Jag är redan uppe i 650:- i 3G surfing, och då har jag bara kollat Twitter lite snabbt några gånger. Får ta igen med desto mer bloggande när jag kommer hem om några dar. Må så gott, det gör jag! 🙂

Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av Peter den 5 april, 2011 kl 06:55

  Kroatien är så underbar plats! har inte varit där men har en del kompisar från balkan =)

  hoppas det var fint där!

 2. Kommentar av Emelie Mathiasson den 5 april, 2011 kl 03:15

  Hej på dig 😉 Ville bara säga att du har en otrolig mysig blogg 🙂 Hittade den av en händelse via fb. Keep up the good work. Mkt intressanta inlägg 🙂

 3. Kommentar av Katinka den 9 april, 2011 kl 09:54

  Tack! Så gulligt av dig! 🙂

 4. Kommentar av Freedomtravel den 5 april, 2011 kl 09:31

  Men vad härligt och vad fisken ser god ut! Vi planerar att rulla ner till Kroatien i sommar, så det blir intressant att höra lite mer!

Kommenteringen är stängd.