1 juli, Kategori: Okategoriserade

Naken i Skallhavet.

Semester. Hela dagen idag har jag tillbringat i båten och på en liten ö i Skallhavet innanför Islandsberg. Endast iförd hatt och solglasögon. Vi har inte sett till en endaste båt eller människa sedan vi lämnade farleden igår. Då hittade vi den perfekta natthamnen i lä för vind och vågor. Nyfångade makrillar stektes till middag och sen läste vi tills solen gick ner. Jag en fototidning och Odd en bok. Vad vi gjorde hela dagen idag? Tvättade och vaxade båten, vilket inte hunnits med i vinter, medan mina Tuneslistor gick i Iphonen. Lagade frukost och lunch på spritköket. Fikade. Badade från badstegen i aktern. Det var +20 C i vattnet i den grunda lagunen. Nu är båten skinande ren och blank överallt, och jag är rätt så rödbränd på vissa ovana ställen. ”Om det regnar resten av sommaren så har vi i alla fall tagit vara på det här dygnet.” sa Odd nöjt när vi körde hemåt mot Svarteskär med Tumlaren i kväll.


Nr 180/365 foton 2011. Tema: Ombord!


Nr 181/365 foton 2011. Tema: Yacht 😉


Nr 182/365 foton 2011. Tema: Moln.
– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av tiptip den 2 juli, 2011 kl 12:31

    Jag blir helt grön av avund men försöker att inte trilla ner i känslan för hårt. det du beskriver är min absoluta uppfattning om paradiset. Bra musik, nakenbad, nyfångad fisk och vacker miljö och säkert en trevlig man. jaja. man kan inte få allt. sa hon INTE bittert…

  2. Kommentar av Katinka den 5 juli, 2011 kl 10:39

    Nej nej, jag vill inte göra någon avundsjuk! Man kan visst få allt, men inte hela tiden och oftast inte när man kanske behöver det som bäst… Livet är ju upp och ner för alla. Paradiset upplever man bara korta stunder, säkert du också. Kan trösta dig med att just nu är jag rätt ledsen, men vet att det går också över. ;-S

Kommenteringen är stängd.