4 juli, Kategori: Okategoriserade

Barnbarnsommar!

Lilla S och lilla A är hos oss alldeles själva och det är sån tur så att flera småkusiner och nästkusiner också är här. Det blir som ett minikollo, med krabbfiske, bad och optimistsegling. Dessutom blev det höskörd idag och lilla A satt som klistrad bredvid morfar på traktorn. Nu känns det som om barnbarnen är i precis rätt ålder, i alla fall för mig. Dvs så stora att de klarar av vår ibland ganska slarviga och improviserade livsföring. De måste inte ha måltider på minuten, de kan fixa sig en rostad macka som mellanmål själva, man kan hjälpas åt både att duka, laga mat och duka av. Och de kan ofta sysselsätta sig själva. Jag är verkligen ingen bra lekmormor. Däremot älskar jag att ha hjälpredor när jag gör det jag vill göra. Dvs rensa i rabatterna, vattna i växthuset, handla på ICA osv
MEN det börjar bli riktigt tomt utan mamma L och Tiny. 🙁 Nu får de snart komma hem från Kanada.

Nr 184/365 foton 2011. Tema: Jordbruk

 


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av tiptip den 5 juli, 2011 kl 12:16

    Finns det verkligen någon som tycker om att leka med barn? med handen på hjärtat alltså. jag gillar också att ha barn i min närhet som är med mig men jag gillar inte låtsat att jag är en älg under ett bord varken när jag var 2o eller nu med fyra egna barn.

  2. Kommentar av Katinka den 7 juli, 2011 kl 12:48

    Ha, ha, huvudet på spiken, precis så känner jag det också. Men det finns dom som verkligen gillar att leka. Jag blir avundsjuk men kan inte ändra på mig.

Kommenteringen är stängd.