6 juli, Kategori: Okategoriserade

Under honungsrosen.

Nr 185/365 foton 2011. Tema: Vänner.

Lilla A under honungsrosen som blommar överdådigt just nu. Det är en bild av total idyll. Men jag vill absolut inte att du som läser Farmorsbloggen ska tro att allt är idyll hela tiden, och bli ledsen för att ditt eget liv kanske inte är det.
Jag har ju valt att skriva en positiv blogg, en blogg som fokuserar på de ljusa och goda stunderna. Det finns så många andra som bloggar om ”hur det verkligen är”.
Det är klart att det händer tråkiga, trista och sorgliga saker i mitt liv också ibland. Sjukdomar och skilsmässor, konflikter och olyckor. Dem lämnar jag utanför bloggen om jag kan. Kanske framgår det i förbifarten ibland.
Men för mig är det viktigt att
lyfta fram och ta vara på de goda stunderna i livet. Jag samlar på dem här i min blogg, för framtida behov. 🙂


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.