12 juli, Kategori: Okategoriserade

Lång dags färd mot grillkväll.

Det är knappt jag vågar erkänna det, men idag vaknade jag av mig själv klockan 6 och gav mig ut på min träningsrunda. 8 km på skogsstigar och grusvägar runt Flatön. På ett ställe får man ibland ta av sig skorna och vada runt ett klipputsprång, om det är högvatten. Jag går/springer med en hastighet av 6,6 km/tim för närvarande. Målet är att kunna springa en mil om ett år ungefär. Appen Endomondo är min träningscoach, Iphonen sitter på armen och hejar på. ”Three kilometers in 25 minutes” ekar det plötsligt mellan tallarna.

Ju mer jag har att göra på jobbet, desto envisare blir jag med träningen. Det känns verkligen att den motverkar stress och gör mig gladare och starkare. Det gäller att mota bort dåligt samvete för att jag tar den här egentiden när det är som mest att göra. Jag blir faktiskt mycket effektivare på jobbet efteråt. Dessutom kommer jag på alla bra idéer under mina träningsrundor. Idag kom jag på en riktig toppenidé, så snart jag kom hem igen rusade jag till datorn och registrerade två nya domäner. Omsider ska jag avslöja vilka. 🙂

Resten av dagen har gått i turbofart, tur att jag har mina mellanmålsbars från XtraVaganza och rester från gårdagens grillmiddag i kylskåpet till lunch. Trots 8 timmars arbetsdag, när jag egentligen skulle jobba halvtid, blev jag inte alls klar med det jag skulle. 🙁 Massor av inkomna ordrar från två dagar ligger kvar i en hög och väntar på registrering. Imorgon får jag börja arbeta klockan sex istället. Men då ska jag å andra sidan iväg till gymmet kl 10 för ett pass cirkelträning. 🙂

Det är guld värt att kunna bestämma över sin arbetstid såhär, det väger faktiskt upp alla nackdelar med överbelastning och sommarstrul.

Och nu ikväll har vi grillat, ätit jordgubbar och jag har sovit en liten tupplur i hammocken under pergolan. Inte kan jag väl klaga?

Kommentarer

  1. Kommentar av Johanna den 12 juli, 2011 kl 11:08

    Ser så mummsigt ut. Blir riktigt hungrig! Låter som en toppen dag! =)

Kommenteringen är stängd.