17 juli, Kategori: Okategoriserade

Med Taube och Jöback i båten.

Regn, regn och åter regn. Och hård vind. Det var nervöst hur vi skulle få ombord Sven-Bertil Taube som går med käpp och ser väldigt dåligt. Hur gammal är han egentligen? Jag har faktiskt ingen aning och vill inte googla. Jag vill att han ska vara odödlig!

Men vi lyckades lägga till med aktern mot bryggan och en massa hjälpande händer såg till att han kom tryggt ner i sittbrunnen. Tyvärr vet jag inte vad de andra personerna på bilden heter. Utom Peter Jöback till vänster förstås. Med ryggen mot mig sitter en väldigt trevlig man som hade läst Farmorsbloggen igår kväl!! 🙂 (ja, ja, han hade googlat på Taubespelen och då dök min blogg upp.)

Alla minglade glatt och hade jag läst min Se & Hör lite bättre hade jag säkert fattat mer av samtalet mellan Peter och Sven-Bertil. Vad jag förstår så var Peter lycklig över en ny roll han hade fått i London, och Sven-Bertil ville att de skulle träffas när han kom dit. Se där, jag kan vikariera för Lotta Gray vilken dag som helst!! 😉

Kommentarer

  1. Kommentar av Annika den 19 juli, 2011 kl 05:43

    Herregud, både Taube och Jöback, samtidigt, i DIN båt. Inte illa Katinka!!!

Kommenteringen är stängd.