17 juli, Kategori: Foto, Okategoriserade

Ulf Lundell was here!

Mobilen ringde och en något stressad J undrar om vi kan vara båttaxi för artisterna till Taubespelen. J extrajobbar som vanligt som scenbyggare, P-vakt och allmän fixare under spelen. Igår ringde han om en elkabel till kylcontainern, kunde vi låna ut den vi har till landström i båten? Vi bytte mot två konsertbiljettet. 🙂
Tumlaren är lagom stor och perfekt med sitt kapell idag när det regnar.
OK, sa vi förstås.

Först ombord var Ulf Lundell med sällskap! 🙂

Ulf Lundell kom till Ängön för att ta emot Orusts stora Evert Taube pris som delades ut för första gången i år. Han fick en check från Orusts Sparbank och en fin glastavla  av glaskonstnären Helena Gibson. Och ofantlig ära förstås. Men han såg inte speciellt bekväm ut där på på scenen, han liknade mera en skärgårdsgubbe som kommit fel..;-) Jag hade aldrig känt igen honom, och det är säkert meningen med det där skägget. Han var i alla fall väldigt trevlig, om än tystlåten, och tackade för att han fått åka i en ”riktig båt”.

 Nr 198/365 foton 2011. Tema: Väderbiten.

Kommentarer

 1. Kommentar av Sessan den 17 juli, 2011 kl 10:39

  Åhhh jag hade dött på riktigt Katinka om jag var du i den båten!
  Jag är the biggest fan av Uffe, har all musik han gjort & älskar den.

  Den sista bilden var så VACKER

  Kram

 2. Kommentar av ewa den 19 juli, 2011 kl 02:23

  Roligt att få ta del av din intressanta fotodokumentation. Fina bilder! Hur kan du vara så bra på allt du tar dig för och hur gör du för att hinna med allt. Följer dina förehavanden här och är djupt impad. Vill du måla i höst? Jag ligger på ateljegolvet och bearbetar en stor duk…undermålning du vet. Kram Ewa
  Det är bäst när det regnar <3

 3. Kommentar av Katinka den 19 juli, 2011 kl 08:12

  Men Ewa, jag hinner inte allt! Du skulle bara se min trädgård. Och jag är INTE bra på allt jag gör. Försöker envist släppa prestationsångesten och göra det jag tycker är roligt ändå. Måla till exempel. Vill gärna göra klart målningarna jag började på på din förra kurs, kan inte dra ett penseldrag utan din vägledning. Kram

 4. Kommentar av tiptip den 19 juli, 2011 kl 02:48

  Men helt underbar bild på ulf lundell i kepa. Ja om det varit en sydväst hade han faktiskt varit identiskt lik folklig konst. man kanske kan photoshoppa.

Kommenteringen är stängd.