4 augusti, Kategori: Foto

Spelglädje.

Här är i två riktigt fina bilder från Krokstrandsfestivalen. Gruppen heter Swing Tarturo och var höjdpunkten, i alla fall enligt oss. Elin med cellon (eller är det en kontrabas?) vår absoluta favorit. Deras sida på Mypace hittar du här. De spelar på två ställen i Göteborg i augusti, se dem om du kan!

Nu har jag över 9000 bilder i min Bildbank. Och den bildbanken rymmer bara 2 års fotograferande. Jag skulle kunna sluta jobba och bara sitta med mina bilder på heltid. Göra fotoböcker till barn och barnbarn, fördjupa mig i alla dvdskivor från Moderskeppet, fylla väggarna med förstoringar.

Eftersom jag har ett jobb att sköta och ett liv som mamma, mormor, farmor och fru också, så hinner jag knappt titta ordentligt på alla bilder. Det viktiga är ju trots allt att leva det riktiga livet. Hur ska det annars kunna bli några bilder? 😉

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.