6 augusti, Kategori: Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan nr 170.

Vilken talang har jag som jag har glömt bort?

Man hinner börja med många olika saker under ett liv om man är nyfiken. Länge hade jag lite dåligt samvete över alla påbörjade aktiviteter och passioner som låg avlagda längs min väg. Jag har provat på väääldigt många saker. Jag är halvduktig på att spela piano, mörkrumsarbete, akvariefiskar, sko hästar, tala franska, odla jordgubbar, paddla kajak och fotografera. Med mera…
En sak jag var riktigt bra på som yngre var att skriva dikter. Jag tror i alla fall att jag var bra på det. Det finns en enda dikt bevarad som jag skrev till Odd när vi just hade träffats. (Ha, ha, tur att jag inte visste hur bortkastat det var att skriva en dikt till honom, han som saknar en gen när det gäller dikter och sångtexter.)
Sedan dess har jag skrivit så mycket i jobbet att det känns som om mitt eget uttryck är förstört, utsuddat. Som om jag inte förmår skriva i en annan stil än korta reklammeningar.
Kanske är det dags att prova på lite poesi igen?


– Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.