15 augusti, Kategori: Foto

Bilder från helgen.

I torsdags kväll tog vi Tumlaren och körde rakaste kursen till Käringön där man såhär års faktiskt får plats i gästhamnen, om än på utsidan bryggan. Och vem träffade jag där, som ett spöke från mitt gamla liv, om inte fotografen Henrik Dahlman ! Titta på hans underbara bilder från bl a Käringön, det är nästan så man får lust att hänga in sin egen kamera i garderoben… Men nej, alla kan inte vara bäst, det räcker bra att ha roligt när man fotar!  Henrik är hamnvärd på Käringön och berättade att han planerar fotokurser för företag där ute. Gissa om jag tänker anmäla mig direkt!

Fredag natt låg vi i Mollösunds gästhamn, lördag natt i naturhamn på västsidan av en liten ö längst ut mot horisonten. Det var äventyrligt men underbart, så kan man bara förtöja om man litar på att vinden ska hålla sig svag och ostlig.

När jag var tillbaka på jobbet  i morse kändes det som om jag hade haft en hel veckas semester. Nu är det bara +17 C  i havet. Det gäller att ta vara på det sista av sommaren.

Här kommer ett gäng bilder från båtutflykten, jag måste ju komma ikapp i 365 Foton! Idag borde jag egentligen vara uppe i bild 227.

Kommentarer

  1. Kommentar av Madde, mamma till tre den 16 augusti, 2011 kl 12:33

    Härliga & avkopplande bilder verkligen!

  2. Kommentar av Piglet den 16 augusti, 2011 kl 08:00

    Dina bilder är också vackra, Katinka, så jag tycker absolut inte att du skall hänga in kameran i garderoben!

  3. Kommentar av Katinka den 16 augusti, 2011 kl 02:14

    Tack till både Madde och Piglet!<3 Ingen risk att jag överger kameran (även om jag blir modlös ibland när jag ser vad ett proffs kan få till). Men man får ta nya tag och peppa sig själv, jag fotar ju för nöjes skull. 🙂

Kommenteringen är stängd.