12 november, Kategori: Barnbarn, Farmor svarar själv, Måleri

Svar på Farmorsfrågan nr 193. Om förväntningar.

Jag bygger alltid upp stora förväntningar på det som ska komma. Så har det varit så länge jag kan minnas.  I mina tankar föreställer jag mig långt i förväg den långa resan, det spännande mötet, det nya jobbet, den underbara upplevelsen. Allt är förstås perfekt och ingenting misslyckas.

I verkligheten blir det nästan aldrig sådär som jag föreställt mig, men just nu kan jag inte komma ihåg någon riktigt stor besvikelse.

Jag håller nog fast vid min princip: Det är bäst att glädja sig i förväg åt saker och ting, så kan man vara säker på att ha haft roligt hur det än går.

Idag har mamma A med familj kommit på helgbesök. Mini är väldigt poppis hos Sigge, speciellt när hon äter. Han som bara får torrfoder i vardagslag har hittat ett himmelrike under hennes matstol. Här regnar det verkligen manna från himlen. Just idag handlade det om pasta.

Lilla S och lilla A invigde genast stora ritbordet i min nya atelje. På Inex  (världens bästa och mysigaste butik för konstnärsmaterial ligger i Göteborg) i veckan köpte jag oljepastellkritor, färgpennor och stora härliga ritblock. Så mysigt att vi kan sitta tillsammans och måla!

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.