7 mars, Kategori: Okategoriserade

Barrikaderad

Sådär, nu kan jag sova tryggt. OM tjuven som stal min väska med bland annat hotellnyckeln listar ut vilket hotell jag bor på. (Rumsnumret står tydligt på nyckeln). Då kommer han i alla fall inte in i mitt rum medan jag sover.

Jag kan fortfarande inte riktigt bestämma mig för vad jag ska tänka om detta. Det påminner förstås om när jag blev lurad på Blocket. Men den gången var jag dum. Den här gången tycker jag inte att jag var oförsiktig alls. Det är någonting med ens världsbild som ändrar sig när sånt här händer. Jag vet ju att folk blir rånade och lurade hela tiden. Och ännu värre saker. Men när det inte händer en själv eller ens närmaste, så vänjer man sig vid att leva i en bubbla av trygghet och välvilja där andra människor inte vill en något ont.

Det är väl bra…eller? Förresten så ville den där tjuven inte mig något ont. Han ville bara ha mina värdesaker och det är skillnad.

Fast just nu längtar jag ändå extra mycket efter dem som jag vet älskar mig.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.