13 mars, Kategori: Okategoriserade

Ynk.

Idag har jag faktiskt haft en ganska ynklig dag. Hittills i alla fall. Jag vaknade så förkyld att det var otänkbart att gå på någon vandring.  Snuva, ont i huvet, arg. Kroppen sa: Vila!

Hade ingen lust att äta frukost, stoppade i mig det som fanns i mitt hotellrum. Fullkornskex, färdigskurna ostbitar i svettiga trekanter, the, några bitar mörk choklad, en liten grapefrukt.

Släpade mig i alla fall till apoteket för att köpa näsdroppar. Fräste ilsket när de försökte pracka på mig näsdroppar för 12 Euro, och fick då istället en förpackning  av annat märke  för 5. Gick tillbaka till hotellet och skrev ett par timmar, tyckte allt jag skrivit hittills är totalt platt, tråligt och värdelöst. Hittade på en helt ny karaktär som förhoppningsvis lyfter storyn. Kom på att jag måste specialstudera Elisabeth George och hur hon gestaltar sina miljöer.

Låg en stund på stranden men frös för mycket (feber?). Beställde tomatsoppa och garllic bread till lunch. Fick en liten fånig baguette med en klick vitlökssmör i mitten, fräste åt servitören och gav ingen dricks.

Ni ser, allt som behövs för att locka fram hondjävulen är ett litet virus.

Det blir ingen bild idag heller.  🙁

Kommentarer

  1. Kommentar av Lena Eliasson den 14 mars, 2012 kl 12:01

    Usch! Sådana där dagar vill man bara hoppa över. Så sov bort det, så blir i morgon säkert bättre.

  2. Kommentar av Katinka den 14 mars, 2012 kl 11:09

    Tack, det hjälpte, mår redan bättre. 🙂

Kommenteringen är stängd.