23 mars, Kategori: Okategoriserade

Tack och farväl kära AlltförFöräldrar!

Allting har en ände och så vidare…

Eftersom jag tycker att det blivit lite väl mycket reklambanners här inne på bloggen, och fler tycks vara i faggorna, så tackar jag för mig här på AlltförFöräldrar.

Tack alla kära mammabloggare, det har varit fantastiskt att få vara i er värld. Dig och dig tycker jag nästan att jag känner riktigt bra, eftersom vi har träffats flera gånger. Och dig och dig har jag ju kontakt med då och då på Facebook och Twitter och genom våra bloggar. Vi kommer såklart inte att tappa kontakten.

Tack alla vänner på AlltförFöräldrar, det har varit väldigt roligt och spännande och inspirerande att få vara med på mässor och Mammagalor, ni har alltid varit glada och trevliga och hjälpsamma och jag har alltid känt mig välkommen i sällskapet. 

Det finns ingen konflikt mellan Alltför Föräldrar och mig, det vill jag vara noga med att påpeka. Men jag har aldrig trivts riktigt med den där reklamen i högerkanten, som sagt. Det är inte så att jag är motståndare till all reklam, men jag vill ha kontroll över den som visas i min blogg.

Farmorsbloggen fortsätter som vanligt på www.farmorsbloggen.se  Den kommer nog att kantra lite, bli mer och mer författarblogg och fotoblogg. Jag börjar tröttna litegrann på Farmorsfrågan, och den känslan måste jag lyssna på. De där frågorna kanske inte kommer lika ofta framöver.

Mitt liv är inne i en reningsfas. Garderober rensas, prenumerationer och abonnemang sägs upp, skåp och lådor töms. Jag behöver mer plats och tid och fokus på det som är viktigt. Boken och barnbarnen. Kroppen och kameran.

I år tänker jag inte strunta i trädgården heller, som jag gjorde förra året.

Julrosorna har redan förlåtit mig.

Julrosor

Kommentarer

  1. Kommentar av Flickr: vicki127. den 25 mars, 2012 kl 03:56

    Lovely shot 🙂

Kommenteringen är stängd.