14 september, Kategori: Författarblogg, Okategoriserade

Böckernas bok!

Bokbörsen är den bästa bokhandel jag vet. Det är en sammanslutning på nätet av en massa små och stora antikvariat och bokhandlar, typ Blockket fast bara böcker. Jag har handlat massor de senaste månaderna.

Idag kom en bok som jag hittade i hyllan hemma hos goda vänner i helgen och genast klickade hem från Bokbörsen via Iphone. ”1001 böcker som du måste läsa innan du dör.”

Underbart! Nu behöver jag kanske inte låna hem en massa ”berömda” böcker från biblioteket bara för att bära tillbaka dem halvlästa eller knappt det. Typ Anna Karenina till exempel. Eller Rosen på Tistelön. I den här samlingen får varje utvald bok en egen sida med  både sammanfattning och analys. Det borde vara lätt att se vilka böcker just jag skulle tycka om att läsa från pärm till pärm.

Genväg.

 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.