28 september, Kategori: Författarblogg, Okategoriserade

Bokmässan torsdag.

Vilken dag det har varit. Är sprickfärdig av intryck, det känns som när jag har tagit en alltför full näve lingon ur påsen i frysen och tappar en massa ner bland fryskorgarna. Sitter vid mammas köksbord och sorterar signerade böcker, antecknar och kollar bilder. Nästan allt jag hade planerat hann jag med. Plus en alldeles för stor räkmacka högst upp på 23e våningen på Gothia. För mig själv i en fullpackad skybar, vid ett fönsterbord där alla andra hade sällskap, utan att för den skull känna mig ensam.
En bra erfarenhet.


Anne-Marie Skarp gjorde starkt intryck. Påminner om Amelia fast utan glamour. Samma passion och driv. Respekt!


Från hissen upp till räkmackan. Göteborg kan vara så vackert.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.