19 december, Kategori: Foto

Fotopris idag igen.

Idag gick jag upp till Bohusläningens redaktion i Uddevalla och hämtade förstapriset i tidningens fototävling ”Bohusbilden”. En Ipad av senaste modell, 32 GB med plats för SIM. Vi ska ha den som sjökortsplotter i båten.

Jag känner mig fortfarande lika barnsligt stolt och glad som när de ringde från tidningen och talade om att jag vunnit.  Det kommer att dröja innan jag tävlar i foto igen. Det känns för svårt att upprepa.

För närvarande är det dessutom Ordet som prioriteras framför Bilden.

Just nu: Odd bakar pepparkakor medan jag bloggar. Men jag har faktiskt gjort degen. Och dessutom två satser chokladtryffel tidigare ikväll.

Vinnarbilden  tog jag en tidig höstmorgon på bryggan vid Handelsman Flink: 

Early in October

 

 

Kommentarer

  1. Pingback av Året som gick. | Farmorsbloggen den 30 december, 2012 kl 06:24

    […] Fotopris idag igen. […]

Kommenteringen är stängd.