30 december, Kategori: Barnbarn

Indisk helkväll

Berättelsen om Pi , De fem legenderna,  Hitta Nemo och sedan middag för nio på fantastiska restaurang Masala Kitchen på Berzeligatan. Det kallar jag en helkväll. Vi delade upp oss emd barnbarnen i olika salonger i Filmstaden. Himla bra system med flera filmer samtidigt, för olika åldrar, så att hela familjen kan gå tillsammans.

Berättelsen om Pi (länken leder till en recension i GP) är en film som är så bra att jag måste se den om igen, med Odd. Jag behöver diskutera den med honom, den väcker så många frågor. Om tro, hopp och sanning. Dessutom är den så vacker och 3D tekniken gör att man blir fullständigt trollbunden och glömmer att man befinner sig i en liten biosalong.

Det gällde inte bara mig. Jag hade stålsatt mig inför de där outhärdliga biostörningarna; påsprasslet och bänkbuset och det halvhöga småpratet som gör att jag i princip slutat gå på bio. Men det var dödstyst i salongen ända till slutet, och då utbröt applåder!

Se den här filmen!


Lilla S, som fyllt 12, och jag såg PI. De andra såg De Fem Legenderna och var också nöjda. Tiny såg Hitta Nemo. Efteråt gick vi alla nio till indiska restaurangen Masala Kitchen som ägs av mamma Ls kompis Sofia och  som är ett favoritställe.  Alla beställde sina favoriter, Sofia bjöd på glass och det blev så mycket mat över att jag tog med mig resterna  i folieformar hem till mamma A och P. Snacka om tantvarning…  Men de blev väldigt glada över varsin indisk middag helt oväntat, komplett med Naanbröd och ris 🙂

Fullt

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.