26 maj, Kategori: Okategoriserade

Nykläckta ungar i TV-holken!

Dagens roliga nyhet från vår blåmesholk med inbyggd videokamera: Tre av de tio äggen är kläckta! Ungarna är pyttesmå, nakna och ganska äckliga om jag ska vara ärlig. En av dem syns hyfsat tydligt på bilden. En av föräldrarna ligger nu hela tiden och ruvar, medan den andra tittar in då och då med mat i näbben.

Den här holken är ett av mina bättre impulsköp när det gäller teknikprylar. Jag köpte den på nätet för fyra år sedan, och den har varit utomhus sedan dess, med kamera och allt. Första året kläcktes 12 ungar, andra året kom en ekorre och bröt sig in genom taket och åt upp alla äggen, tredje året var vi förkrossade över detta och förpassade holken till källarnedgången. I år skruvade vi fast taket och satte upp holken i en spalje alldeles utanför köksfönstret. Därifrån går sladdar till TV:n som fick plats på fönsterbrädan i köket.

Bättre morgonTV kan jag inte tänka mig. Äntligen kan jag berätta om något kul jag sett på TV på Lifestones frukostmöte! 🙂

ungar

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.