6 november, Kategori: Författarblogg, Las Palmas, Resor

Bara 38 dagar kvar…

52 scener dividerat med 38 dagar blir ungefär 1,5. Minus fyra lediga söndagar och en vecka på slutet när Odd kommer och disciplinen kommer att svikta.
Det betyder att jag bör skriva klart två scener om dagen.

Innan jag började skriva hade jag faktiskt ingen aning om att jag är så beroende av struktur. Listor, planer och uppställningar. Stora pappersark och massor av postitlappar var en mycket viktig del av min packning. Det gör mig lugn att kunna se början, slutet och vägen däremellan. Hur långt jag har hunnit.
Idag är det åter strålande sol. Inte förrän efter lunch når solen min terrass, i gengäld är kvällarna fantastiska.
Nu har jag klarat av morgonens skrivpass och skrivit igenom tre scener, känner mig riktigt nöjd. Dags för en promenad, det får bli barfota på stranden med tanke på alla blåsor på tårna från igår.


– Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

  1. Kommentar av Ewa Evers den 6 november, 2013 kl 08:20

    Det är ordning och reda med dig Katinka. Imponerande fint med lapparna! Räknar du in jävulskap också.? Det går åt en del tid för sånt här i min tillvaro. Har varit utan dator nästan en vecka på grund av någonslags sammanbrott i hårddisken. Hittar inget i burken nu …börjar om ….Allt förgås inget är beständigt…

  2. Kommentar av Katinka Bille Lindahl den 6 november, 2013 kl 11:06

    Fy så hemskt, EN VECKA??? Och allting borta, låter som en mardröm i mina öron. Jag försöker ha hängslen och livrem och flytväst. Backar up och mailar till mig själv och lägger i Dropbox. Låser in mobilen i kassaskåpet när jag lämnar lägenheten osv. Den som är mycket slarvig måste också vara väldigt väl förberedd…;-) Tur att du hittade tilbaka till min blogg i alla fall. Kram

Kommenteringen är stängd.