14 januari, Kategori: Författarblogg

Nu börjar det.

Boken är färdigsatt och skickad till tryckeriet. Just nu känns som att stå hukad i startblocken, pirrig av otålighet att få släppa loss och komma iväg (jo, jag vet, jag sprang skolSM, 60 m på  9,1). Nu måste jag först vänta två veckor på provboken. Den är sista chansen att rätta till eventuella korrekturfel. Naturligtvis är det något som kommer att slinka igenom, fast jag tycker att det är omöjligt så många gånger som manuset är korrekturläst. Ettusen böcker är beställda. Nu börjar arbetet med att se till så de blir sålda också.

Detta har jag uträttat idag: Skissat på bilder och texter till en hemsida för förlaget Blackskerry och en för min författarhemsida katinkabille.se. Bokat tid för möte på webbyrån imorgon. Skickat in avtal till Bokinfo. Skrivit på mitt debutantporträtt i Svensk Bokhandel. Mailat Adlibris om att jag vill ha ett avtal för konsignationslager. Skrivit ut elibs handbok på nätet om hur man publicerar en e-bok. Bestämt f-pris (förlagspris) för boken. Dvs mitt nettopris till bokhandeln exkl moms. (130:- slutade det på efter konsultation med Kulturrådets hemsida och facebookgruppen Egenutgivarna.) Bokat annons om boksläppet i Ö-bladet, samhällsföreningens vårprogram. Bokat Flatöskolan för boksläppsfesten. Den blir på Påskdagen!

Så här blev förresten mitt författarporträtt. Jag är nöjd, jag vill att folk ska känna igen mig när vi träffas.

ego (Small)

Så här ser titelbladet ut inne i boken. Tina Back har har layoutat omslag och försättsblad, Kristin Bille har gjort loggan till förlaget.

titelsida

 

Kommentarer

 1. Kommentar av Ewa Evers den 15 januari, 2016 kl 11:33

  ÅH! Vad spännande Katinka.
  Cool blick!
  Du ser intressant, seriös, skärpt och snygg ut precis som du är!
  Ett personligt och uttrycksfullt porträtt. BRAVO! Ser mycket fram emot att läsa din bok.
  Just på påskdagen är det konstvandring här och jag har min ateljé öppen som vanligt 🙂
  Lycka till!
  Spark i röven <3

 2. Kommentar av Pia Tingbäck Fredholm den 15 januari, 2016 kl 01:27

  Lycka till!

 3. Kommentar av Hans Klaive den 15 januari, 2016 kl 03:00

  Vi är på Mallis och cyklar på Påskdagen. Men vi följer naturligtvis lanseringen i världspressen. Och sedan vill vi ha ett dedicerat ex som en favorit, först på nattduksbordet sedan i bokhyllan. Nu är du alltså, bland allt annat (copy, världsomseglare, fottillverkare, målare, fotograf) också förläggare. Jag hörde ett gott uttryck i en film i går på Doc Lounge – Män som dansar.” Man ska samla på primörminnen – dvs utsätta sig för nya händelser – primörer Det är dessa man kommer ihåg när man ligger där och minns.” Tänk vad du har mycket att minnas, du nyfikna människa.

 4. Kommentar av Hans Klaive den 15 januari, 2016 kl 03:02

  Jättebra bild!!

 5. Kommentar av Katinka den 15 januari, 2016 kl 06:57

  Åh, jag svimmar, vilka vänner jag har! ❤️❤️❤️

 6. Kommentar av Barbro Esbjörnsdotter den 15 januari, 2016 kl 07:00

  Som vanligt slår du alla rekord i engagemang och framåtanda!
  Lycka till Katinka.

  B

 7. Kommentar av Piglet@pysselsystrarna den 15 januari, 2016 kl 07:17

  Jag är i alla fall nyfiken!
  Lycka till med lanseringen!

 8. Kommentar av Katinka den 15 januari, 2016 kl 08:25

  Barbro, har jag talat om att du finns med i boken? 😉

 9. Kommentar av Åse den 18 januari, 2016 kl 08:30

  Go girl go

Kommenteringen är stängd.