17 februari, Kategori: Författarblogg

Bita huvudet av Jante.

Nu är det nära. Inom ett par veckor landar leveransen från tryckeriet. En eller två pallar med fjortonhundra böcker som ska förvaras, marknadsföras, säljas och distribueras. Många punkter på min lanseringsplan är avklarade. Avtal skrivna med Bokinfo, Ad Libris och Förlagssystem. Annons och debutantporträtt ivägskickat till Svensk Bokhandel. Pressreleaser och produktblad producerade. Butiksdisplayer i wellpapp beställda. Bokhandlare kontaktade och de första signeringarna bokade. Två nya hemsidor klara att starta; förlagssidan www.blackskerry.se och författarhemsidan www.katinkabille.se

Flatön har ca 200 bofasta och väldigt många fler sommargäster. Alla kommer ut till ön på Påsk. Då ligger Ö-bladet i brevlådan, en 8-sidig kopierad tidning i A5-format. Alla läser Ö-bladet. I år finns den här annonsen på mittuppslaget.

Herregud, vad har jag gjort. Vad ska folk säga? Varför kan jag inte sluta hoppa rakt ut i det okända. Tänk om inte maten räcker?

Layout 1

 

Kommentarer

 1. Kommentar av Hans Klaive den 18 februari, 2016 kl 02:53

  Lycka till. Klart att du kommer att kränga böcker i ditt eget förlag. Ska du bara ge ut egna produktioner. Eller blir det så att du snart sitter och recenserar manus från förstagångsförfattare?

 2. Kommentar av Katinka den 18 februari, 2016 kl 03:56

  Svar nej, nej, nej, nej!

 3. Kommentar av Kristina Svensson den 19 februari, 2016 kl 07:36

  Heja! Härligt att läsa om dina förberedelser.

 4. Kommentar av Katinka Bille Lindahl den 23 februari, 2016 kl 02:56

  Tack Kristina! Jag har haft ovärderlig hjälp av dina böcker inför planeringen av lanseringen.

Kommenteringen är stängd.