22 juli, Kategori: Okategoriserade

Soliga sommardagar fast det regnar.

Tack alla som kommenterade den första Farmorsfrågan! Jag fick en tankeställare av första Malins inlägg. Vilken tur jag har, som har min mamma i livet fortfarande. Det tar jag bara för givet, fast hon har fyllt 90. Visst kommer jag ihåg dig, Malin i rullstolen som jag träffade på MammaGalan. Jag har nog aldrig träffat en mer positiv person än du. Jag lägger genast ut en länk till din blogg här i vänsterkanten!

Idag har det varit kallt och regnigt och riktigt trist väder, utom några timmar tidigt på morgonen. Vips kom krabbsnörena fram, och barnbarnen var nere på stranden innan klockan var 9. Djup koncentration, fred och samarbete präglar nästan alltid krabbfisket om bara barnen får vara ifred. (Fråga mig inte varför, men det är bara när föräldrar envisas med att ”hjälpa till” med snören och musslor och hinkar som det blir gräl.)

Vad fastnar i ungarnas minne av den här dagen? Att det regnade och var kallt? Eller att solen sken och de fick hela hinken full av krabbor?

Krabbmete vid stenarna

Kommentarer

  1. Kommentar av Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid den 23 juli, 2009 kl 02:13

    Åh, vad härligt att barnen kan få uppleva krabbfiske och glädjen av socialt samspel -verkligen härlig bild!:.))

    Såg även att du har en länk till Spädbarnsfonden -kanonbra! De behöver verkligen uppmärksammas!

  2. Kommentar av T den 23 juli, 2009 kl 07:27

    mysigt med barn! Jag och min man väntar vårt första och jag ser framemot det livet.

Kommenteringen är stängd.