30 juli, Kategori: Okategoriserade

Ungar & hundar

Sigge är farmors dansksvenska gårdshund och 10 månader. Barnbarnet L är 2 år. De är varandras roligaste sällskap. Vad gör det att vädret är kallt och blåsigt? Har man bara en glad hund att leka med kan man a: sparka boll med en söndertuggad PET-flaska och låta Sigge stå i mål b: kasta äppelkart som Sigge genast jagar utan att tröttna ens efter 100 gånger c: tävla om vem som gräver en grop i sandhögen snabbast och djupast d: gömma godisbitar i samma sandhög. Sen när man blir riktigt trött kan man ta en tupplur med snutte och Sigge i soffan.

Sigge vaktar lillhusse

Kommentarer

  1. Kommentar av fjortisensmorsa den 3 augusti, 2009 kl 08:43

    Hej! Vilken läsvärd blogg!! Du hamnade genast på min ”vill läsa mera” lista 😉 Vi behöver eftertanke och uppmuntran..(och som grädde på moset en dansk/svensk, bara det kan göra vem som helst glad!) ha en skön kväll!

  2. Kommentar av Katinka den 3 augusti, 2009 kl 10:16

    Din blogg är verkligen speciell, så glad och upplyft jag blev bara av att läsa ditt senaste inägg!Du hamnar på min lista också… Ja, en dansk/svensk var ett lyckokast efter 15 år med en älskad Jack Russell. Sigge är lika rolig, pigg och smart, men han lyssnar dessutom och går bra ihop med andra hundar :-)Tack för din positiva kommentar, den är värd sin vikt i guld för en nybörjarbloggerska.

Kommenteringen är stängd.