3 augusti, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 6.

Vilka nya egenskaper hos dig själv (sedan du blev mamma) gillar du bäst?

Vill du hålla?

Kommentarer

 1. Kommentar av GMLT.se den 3 augusti, 2009 kl 06:30

  Haha men vännen! Det är väl klart att det inte gjorde någonting! Alla måste kissa och jag måste vänta på min tur precis som alla andra! ;D

  Tänk inte mer på det !

 2. Kommentar av GMLT.se den 3 augusti, 2009 kl 06:34

  Nu har du förresten mail ifrån mig!

 3. Kommentar av towe den 5 augusti, 2009 kl 09:27

  Jag är mest fascinerad av min egen styrka sedan jag fick min dotter. Hur mycket man orkar. Vara vaken om natten och trösta och mata och bära och vara motiverad att ständigt räkna en annan människa i första hand. Vi föräldrar är ju värsta seriehjältarna, fast på riktigt.

 4. Kommentar av Katinka den 5 augusti, 2009 kl 09:39

  Ja, det har du verkligen, verkligen rätt i! När man blir mamma öppnas inre dörrar till oanade resurser. Så härligt att du ser detta så klart!

 5. Kommentar av Sanna den 5 augusti, 2009 kl 10:21

  Jag håller med om det som Towe skrev. Jag är mest stolt över all styrka man har som förälder, som jag inte ens visste fanns inom mig förrän nu. Både med att orka med saker i vardagen som att vara vaken på natten, trösta, mata och bära omkring på barn. Att vara motiverad att ständigt räkna en annan människa i första hand. Men även att våga stå upp för sig själv och sina val och de liv man valt, vilket inte alltid är lätt när man är ung och ensamstående förälder.

 6. Kommentar av Malu den 13 augusti, 2009 kl 08:04

  Kommer jag inte ihåg.. Det var så längesen jag blev mamma. Men det var skithäftigt. Kanske att jag lekte och fantiserade mycket med mina barn. Spännande saker gjorde vi.

Kommenteringen är stängd.