6 augusti, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 7

Vad kan du sluta ångra?

Åstol på avstånd.

Kommentarer

 1. Kommentar av malin den 6 augusti, 2009 kl 09:06

  Man ska inte ångra, det leder ingen vart. Det som blev det blev och fyllde oxå ett syfte. Det finns tror jag någon form av mening med allt.

  Kram Ma

 2. Kommentar av Katja ( Mor Penna ) den 7 augusti, 2009 kl 07:21

  Helt ärligt så ångrar jag faktiskt ingenting. Eller kanske, vissa saker ångrar jag, men det finns inget jag skulle vilja ha ogjort.

  Pratade om just detta med en vän för bara en liten tid sen, och hon ångrar jättemycket. Massor av saker hon vill ha ogjorda osv.
  Som jag sa till henne är det först och främst helt onödigt att gräma sig över sånt som inte går att göra något åt. Det förflutna kan man inte påverka, bara framtiden och nuet. Så satsa energin där det hjälper istället.

  Dessutom är det ju alla dessa små händelser som lett mig dit jag befinner mig idag. Vilket är ett undebart liv med en underbar familj. Kanske skulle jag inte haft detta om jag vid något tillfälle gjort något annorlunda.

  Massa kramar

 3. Kommentar av Malu den 13 augusti, 2009 kl 08:06

  Allt det som är gjort är gjort.. Och jag hade inte varit den jag är idag om jag inte gjort ett och annat misstag. Tack gode gud för alla misstag jag gjort 😀

Kommenteringen är stängd.