13 augusti, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 9.

 Hur ser en bra dag ut för dig?

Hem ljuva hem.

 

Kommentarer

 1. Kommentar av Katja ( Mor Penna ) den 13 augusti, 2009 kl 12:12

  Just nu är faktiskt alla dagar bra. Att få promenera på platt mark. Se äldsta sonen springa benen av sig på breda funktionsdugliga trottoarer. Se honom springa och leka på gräs, plocka blommor, jaga fåglar och plaska i vattenpölar för fullt.
  Och veta att yngsta sonen kommer ha allt detta redan från början.
  För egen del är det även att få möblera och måla vår egen lägenhet. Vi har ju inte riktigt haft eget boende på Madeira, så att känna sig som hemma är underbart. Dessutom är hela familjen kärnfrisk peppar peppar.
  Ja, livet är härligt just nu.
  Många kramar

 2. Kommentar av Fjortisensmorsa den 13 augusti, 2009 kl 03:46

  En bra dag innehåller: nyfikenhet, glädje, familj&vänner, kreativitet, god mat&dryck, att få lära sig något nytt, att bli överraskad,naturupplevelser, resor,att plocka sten och snäckor på en fin strand, en bra bok eller film, närhet..på ett ingefär 😉

 3. Kommentar av Malu den 13 augusti, 2009 kl 08:10

  Samma svar som fråga nr 8 Kram från Malu<3

Kommenteringen är stängd.