17 augusti, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 10.

Vem är din bästa vän?

Håll i mig.

Kommentarer

 1. Kommentar av Sanna den 17 augusti, 2009 kl 08:48

  För något år sedan hade jag svarat att min bästa vän var Jessica utan tvekan. Det har alltid varit hon som har ställt upp för mig när jag har haft det tufft, det har alltid varit hon som har lyssnat när jag har haft något att berätta, det har alltid varit hon som har delat alla mina intressen och stöttat mig i alla val i livet.

  Men med åren som har gått och när hon flyttade upp till Stockholm gled vår vänskap sakta ifrån varandra och vi fick allt mindre gemensamt när vi valde olika vägar i livet som inte gick att kombinera lika bra med varandra. Vi har vänskapen kvar, men den är mest ovanpå det vi en gång hade tillsammans. Det är något jag saknar ofta, men något jag aldrig tror vi kommer uppleva tillsammans mer.

  Men för att besvara frågan har jag nog ingen som är min bästa vän längre. Har ingen jag kan lita på fullt ut och som alltid ställer upp för mig om jag skulle behöva.

 2. Kommentar av Johanna den 21 augusti, 2009 kl 09:42

  Min bästa vän är svårt att säga.
  Har 4.

  Min farmor är min bästa vän då hon är stålfarmor, en kvinna som förlorat för många nära, 2 bröder och sin man, min farfar, på samma år.
  Och trots detta är limmet som håller resten av familjen samlad och trygg.

  Sen min partner, då han är den jag pratar med om allt, som står ut med mej hur hemsk jag än är.

  Givetvis min lillasyster som trots att hon är min lillasyster, 7 år yngre, så är hon MIN förebild.

  Och sen min vännina Martina, för att hon är som min spegelbild, väääldigt lik men samtidigt, spegelvänd.

Kommenteringen är stängd.