3 september, Kategori: Okategoriserade

Vinn ett guldhjärta med avtryck!

Här kommer Farmorsbloggens första tävling! Det är en tävling där alla vinner något, eftersom uppgiften är att skriva en Berättelse! Det kan vara något roligt, eller rörande, eller fantastiskt, eller hjärteknipande. Det kan vara någonting som har hänt dig eller någon annan.

Att berätta är ett behov som jag tror finns inom oss alla. Visst är det en av de egenskaper som skiljer oss från djuren? Vi vill förmedla vad vi varit med om. Vi älskar också att höra andras berättelser. Varför skulle annars bloggandet vara så stort?

Tävlingsbestämmelser:  1. Skriv din berättelse som en kommentar till inlägget:  Mammors Underbara Berättelser (Finns i vänsterkanten här till höger!). Du skall alltså INTE kommentera här nedanför!

Ditt bidrag skall helst inte vara längre än den första berättelsen, som skrivits av ”Fjortisens mamma”. 2. Länka till Farmorsbloggen eller till LifeStone från din blogg. Du måste alltså vara bloggare för att kunna delta.

Tävlingstid: Tävlingen pågår fram till den 23e december. På Julafton den 24e december -09 utses  och meddelas vinnaren personligen samt på Farmorsbloggen.

Jury: Farmor, dvs jag, är enväldig domare. Den Berättelse som jag anser bäst speglar mammalivet, i stort eller smått, vinner. Kanske kan jag också få till någon sorts rådgivande omröstning på bloggen, skall försöka!

1:a pris: En avgjutning i massiv 18 K guld av ditt barns avtryck. Antingen Mammas Hjärta med 1 avtryck värt 6950:- (om ditt barn är över 2 år) eller Lilla Hjärtat med 1 avtryck värt 7950:-  (om ditt barn är under 2 år).

Din guldklimp?

Kommentarer

  1. Pingback av Tävlingar! » Arkiv » Guldhjärta den 14 november, 2009 kl 03:43

    […] hos Farmorsbloggen, tävlingen avslutas 23 […]

Kommenteringen är stängd.