8 september, Kategori: Okategoriserade

Svar på Farmorsfrågan nr 16.

Den frågan var lätt. Min naivitet är och har alltid varit min största styrka. Jag tror vad jag hör och ser, och jag utgår ifrån att människor jag möter vill mig väl, tills motsatsen bevisas.  Nej, dum är jag inte. Bara naiv nog att tro. På människan och framtiden och på min fantastiska tur i livet.

Vi kan!

Kommentarer

 1. Kommentar av Henrik den 9 september, 2009 kl 10:12

  Vet inte vart jag ska ställa min fråga så jag gör det här… Jag ska beställa och göra ett glas avtryck där den färdiga produkten ska se ut som på bilden i den gamla bloggen eller på lifestones hemsida, alltså hand på vänster sida och fot på höger sida i glaset. Vilken hand v eller h ska jag använda till avtrycket i leran för att det ska bli rätt???
  Blir det spegelvänt??
  Ska jag ta höger hand för att det ska bli rätt handflata på vänster sida i glaset??
  Har sökt info om detta på nätet ställt frågor i gästboken på Lifestone men har inget svar ännu.
  Vore jätte tacksam för svar.

  Mvh Henrik

 2. Kommentar av Katinka den 9 september, 2009 kl 10:17

  Hej Henrik! Det snabbaste sättet att få svar är alltid att maila! info@lifestone.com
  Jag lovar att du får svar bums!!

 3. Kommentar av sara den 9 september, 2009 kl 03:17

  Låter bra att vara lite naiv.

 4. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 9 september, 2009 kl 09:40

  Det är bra att vara naiv. Jag tycker också man skall utgå från att männiksor är goda.

  Ha en fin kväll!

 5. Kommentar av Sessan ☆ den 14 september, 2009 kl 09:39

  Då lever vi efter samma måtto & jag tror vi har det bäst i längden ;D

  Kram

Kommenteringen är stängd.