27 september, Kategori: Okategoriserade

Ingen dokublogg.

För en tid sedan sa en av mina bästa väninnor till mig att hon tycker Farmorsbloggen är så bra, men att den också gör henne lite sorgsen. ” Ni verkar alltid ha det så fint och bra, jag blir lite avundsjuk, jag vill också ha det så.”

Det gjorde mig betänksam och ledsen. Inte vill jag att Farmorsbloggen ska få någon att börja jämföra sitt liv med det som jag visar av mitt liv på bloggen! Där har jag ju skalat bort det som är fult, fel och fattigt! Jag ljuger inte, men jag tar inte alltid med hela sanningen.

Farmorsbloggen är ingen dagbok över en perfekt tillvaro.  Jag har valt bort att beklaga mig, bikta misslyckanden eller lufta ångest i min blogg. Det finns förstås i mitt liv också, men jag förminskar det, låtsas inte om det om jag kan.

Med Farmorsfrågan vill jag demonstrera i praktiken hur enkelt man kan använda det positiva tänkandet som verktyg. Jag vill visa ett kraftfullt sätt att styra sig själv mot nya möjligheter och förändringar. Förändringar som naturligtvis är helt individuella för var och en av oss. Någon blir klar över att hon vill skiljas, en annan vill flytta till Thailand.

Inte minst hjälper jag mig själv med mina Farmorsfrågor 🙂

Las Vegas. Gräl. Stress. Också.

Kommentarer

 1. Kommentar av Fru Evelina den 27 september, 2009 kl 07:25

  hihi ja visst är det mkt man inte visar upp i bloggen, här hemma kan vi gräla som vilka andra par som helst, eller bara ha dåliga dagar… men det hjälper faktiskt att försöka fokusera på det som faktiskt är bra ändå genom att skriva ner positiva tankar. För det mesta, ibland måste man ju ryta till på bloggen också ;-)…

  kramar till dig!

 2. Kommentar av Johanna den 27 september, 2009 kl 10:37

  Hihi mjo är väldigt ivrig, hihi som ett barn 😉

  Självklart svarar jag här, hihi jag gör det som känns äst för mina läsare.. 🙂
  Kramar och gonatt

Kommenteringen är stängd.