1 oktober, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 23.

Vad vill du minnas av den här dagen?

Minnesvärd

Kommentarer

  1. Kommentar av sara den 1 oktober, 2009 kl 06:13

    Av just den här dagen vill jag ta med mig all information jag fått av min praktik på förskolan – och sedan all inspiration och lust som jag mötte hos min kommande handledare på mellanstadiet. Hon fick mig verkligen att inse att jag vill det här, bli en lärare på låg- eller mellanstadiet som också brinner för mitt yrke. Jag kände då och där att jag verkligen, verkligen kommit rätt. Den känslan vill jag ta med mig och minnas.

  2. Kommentar av Stine den 2 oktober, 2009 kl 08:13

    Det er et spørsmål vi burde stille oss – og svare på – hver dag! Dagen i dag er ennå ung, men dagen i går?
    Jeg selger barneklær på homeparties, og var ute i går. Følelsen av å ”få det til” vil jeg minnes. Og det å komme hjem til familien etterpå, med fyr i peisen, og god stemning…

Kommenteringen är stängd.