9 oktober, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 25.

Vad kan du ge till dig själv idag?

Investeringar?

Digitala Rosa Bandet 2009 - ROSA 09: Katinka Bille Lindahl
BRO Bröstcancerfonden – Digitala Rosa Bandet 2009

Kommentarer

 1. Kommentar av E. den 9 oktober, 2009 kl 09:03

  Jag ska ge mig själv en stockholmsvistelse och fika med lillasyster. Jag har varit utan familj alldeles för länge och det märks. Egentligen borde jag veta bättre och se till att inte bli utan under så lång tid, då jag är beroende av familjen för att må bra helt enkelt.

  Vi må vara splittrade fysiskt, bo på olika orter långt från varandra. Men mentalt är vi så nära att det gör rent ont att vara utan.

 2. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 9 oktober, 2009 kl 11:03

  Frid, lugn och livsnärvaro. Efter 3 dagar på kurort och 12 dagar till i antågan så inser jag att jag behöver njuta av nutid. så Frid, lugn och Närvaro med de mina!

 3. Kommentar av Fru Evelina den 9 oktober, 2009 kl 03:53

  Tack för fina ord men tyvärr vill jag inte ge henne en chans till. Det är så mkt mer bakom än att hon inte har hört av sig sen i somras.

  Under hela min uppväxt har hon mobbat mig psykiskt och fått mig att må dåligt, hon har alltid valt män framför sina barn – vilket hon gjorde när hon flyttade 140 mil norrut där hon bor nu. Hon sa då att hon inte brydde sig om barnen utan att hon ville tänka på sig själv. Minsta sonen var då 7 år.

  Och nu när hon bor där uppe vilket hon gjort i 4 år hör hon ALDRIG av sig förrutom de 2 veckorna på sommaren när vi åker upp för att hälsa på fredriks familj i första hand, och jag VET att hon gör det bara för att annars skulle hennes karl tycka det var konstigt. Detta året tex hade de gjort slut och då ringde hon inte ens fast hon visste att vi var där uppe…

  Ja, det är en väldigt, väldigt lång historia och jag skulle kunna skriva i evigheter men du vill nog inte ens veta allt ;-). Jag har i alla fall insett att hon haft sin chans och som du säger tar det bara negativ energi från mig och därför vill jag hellre ta avstånd helt från henne.

  Kramar

 4. Kommentar av GUN den 11 oktober, 2009 kl 04:01

  Barnbarnen är livets efterrätt- hur skulle ha jag orkat att gå vidare utan dem?Så kloka som de är-minns farfar,ser honom som en ängel,farfar är en ängel finns utanför fönstret när de ska sova.Jag är stolt över att vara FARMOR men min svärmor sa vid något tillfälle att det är skillnad att vara farmor och mormor.Hon var både och…..Jag njuter av att få uppleva dem växa upp.Snart är det dags för mig att dela med av mina kunskaper-jag som gillar att sticka,virka,brodera,sy,pyssla.Ta dem med på teater,bio och annat kul.Barnasinnet finns kvar.

Kommenteringen är stängd.