12 oktober, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 26.

Vad vill du uppnå det närmaste året?

I kikaren.

Digitala Rosa Bandet 2009 - ROSA 09: Katinka Bille Lindahl
   BRO Bröstcancerfonden – Digitala Rosa Bandet 2009

Kommentarer

 1. Kommentar av Sanna den 12 oktober, 2009 kl 10:00

  Jag ligger efter med att kommentera, men ibland är det så svåra frågor att jag får sitta flera dagar i sträck innan jag kommer fram till något svar och då har det redan dykt upp en rad nya frågor att svara på så du glömmer jag bort och fokuserar på det nya.

  Men inom det närmsta året vill jag klara av att gå ut mitt första år på gymnasiet och få bra betyg (godkända åtminstone), jag vill vara en bra mamma och ha tid för min dotter så mycket som möjligt. Jag vill läsa en mängd nya och spännande böcker, jag vill träffa nya människor och bekantskaper, jag vill utvecklas inom media branchen, jag vill försöka komma i form och börja ta hand om mig själv mer, jag vill utveckla mitt bokskrivande och försöka få människor att ta mitt bokskrivande på allvar. Jag vill vara en bra människa,en bra vän,en bra mamma, en bra dotter.

  Det är en mängd saker jag vill och detta är bara vad jag kommer på för ögonblicket, mer hinner jag inte skriva för nu börjar lektionen.

 2. Kommentar av Ellen Hagerö den 12 oktober, 2009 kl 10:16

  Jag vill lära mig att leva i nuet, finna balans i tillvaron och därmed få ut mer av livet och bli en lugnare och mer harmonisk person. Jag vill radera största delen negativ stress i min tillvaro, lära mig att säga ja till livet och nej till krav, min resa har just börjat och jag planerar att fortsätta!

 3. Kommentar av Fru Evelina den 12 oktober, 2009 kl 10:23

  Jag vill ge vår son den bästa starten i livet, det är allt jag prioriterar nu 🙂 att vara en bra fru, god vän och att finnas där för de som behöver nån som lyssnar vill jag också. Då vet jag att jag kommer få mycket kärlek tillbaka och det är ju det livet handlar om – att ge och ta kärlek!

  Kramar

 4. Kommentar av sara den 12 oktober, 2009 kl 07:14

  Åh, vilken svår fråga. Jag vill uppnå ett gott studieresultat… få till en bättre lösning vad gäller studierna och förminska min trötthet. Vinna ännu mer motivation kring det.
  Sen det andra självklara som jag alltid strävar efter: Att vara en så god människa och medmänniska som möjligt, inte minst för mina närmaste.

 5. Kommentar av sara den 12 oktober, 2009 kl 09:04

  Sv: Jag gillar dina frågor. De får mig att stanna upp och reflektera. Och förhoppningsvis även få mig motiverad till en bättre människa. Det är ju mycket livsfrågor och livskvalité i dina frågor. Gillar dem skarpt 🙂

 6. Kommentar av Eva , Askersund den 13 oktober, 2009 kl 10:23

  Jag vill bli en farmor detta året (för första gången) som ställer upp och stöttar till 100%. Det kmmer nog de blivande föräldrarna behöva eftersom de båda bara är 17 år. Men de tar sin blivande uppgift med ett brinnande engagemang. Jag blir så stolt när jag ser dem och tror de kommer klara detta med bravur med rätt sorts stöttning och hjälp.

 7. Kommentar av Maddie den 15 oktober, 2009 kl 02:09

  Det kommande året ska jag ge mig själv något jag inte gjort sen 2003, tid för mig själv. Visst har jag gjort saker själv och tagit mig för och lämnat boet ibland.

  Jag har varit mammaledig 4 år och de senaste 2 åren har det hänt så mycket.
  Nu ska jag verkligen ta vettig tid för mig själv!

Kommenteringen är stängd.