11 november, Kategori: Barnbarn

Här bor Tiny – mitt 4e barnbarn!

Kanske vill Tiny komma ut på Nyårsafton. Stora L tänker knipa isåfall. Som lärare vet hon att det skiljer ett helt läsår mellan den siste december och den första januari. Och dessutom – yngst i klassen – eller äldst i klassen!

Redan innan förlossningen förutser hon fördelar eller förtret 7 år framåt.

Min äldsta flicka A. är född på Juldagen. Jag var ung och oerfaren och tänkte inte på hur viktigt det är att tajma Födelsedagen rätt.  Till sladdisen J. hade vi lärt oss, och han är nu otroligt tacksam att ha födelsedag mitt i sommaren så han slipper alla hemska födelsedagstraditioner/trakasserier på högskolan. 😉

Jag betvivlar att Tiny är tajmad. Men jag vet att han/hon är otroligt efterlängtad och välkommen. Mormor och morfar blir dubbelt så viktiga den här gången, eftersom farmor och farfar befinner sig många hundra mil bort.

Nyårslöfte.

Kommentarer

 1. Kommentar av Lene den 11 november, 2009 kl 09:59

  Så fin hybel den lille har der, da! 🙂 Er det ikke herlig med slike under? Tenk at et lite nurk skal komme ut av den der og sjarmere en verden i senk!

 2. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 11 november, 2009 kl 12:59

  Åh så vacker mage!

 3. Kommentar av Sessan ☆ den 11 november, 2009 kl 11:32

  Gud vilken underbar mage!! Jodu, det ligger mycket i detta nyårslöfte. Vi var mycket glada för att vår juvel kom i januari & inte december skall jag lova ;D Och då av den grund du omtalar här.

  Tack Kära Katinka för att du peppar mig!
  Jag är glad att du berättade om hur du startade, det bevisar att det finns hopp även för mig 😉 Bara vi en dag får råd med lite bättre kamera utstyr så skall jag börja gå på kurser & sen skall jag bara se framåt & följa mina drömmar.
  Tänk att jag var tvungen att bli nästan 40 år före jag visste vad jag ville bli när jag blev stor *ha ha*

  Har du några planer om att åka till Oslo snart? Vill så gärna möta dig igen, få lite tid med en vis kvinna som sprider så massa energi ;D

  Stor Kram till dig

Kommenteringen är stängd.