19 november, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 37.

Vad kan du lära din mamma?

Fönsterputsningen har utvecklats

Vill du hjälpa Farmorsbloggen att vinna Finalen i tävlingen om Sveriges bästa blogg 55+? Rösta  här! Välj kategorin Personligt, där hittar du Farmorsbloggen.  Du kan rösta 1 gång per dygn fram till och med söndag!

Kommentarer

  1. Kommentar av sara - Glitterögon den 19 november, 2009 kl 03:45

    Jag tror fortfarande på att min mamma vet och kan allt. Jag frågar henne om allt möjligt och förväntar mig att hon vet svaret. Och jag litar blint på hennes omdömen. För det är vad en mamma är – full av tillit och kunskap. Klok och god. Jag kan inte lära henne någonting – men mina egna barn kan jag lära allt. Allt jag vet!

  2. Kommentar av Maddie den 27 november, 2009 kl 12:21

    Min mamma är inte psykiskt frisk, så jag har en ny mamma i min svärmor. Det jag kan lära henne det är att ALLT går!

    Vet inte om hon är en typisk kvinna av sin generation, men hon suckar ofta åt oss och säger ”ja drömma kan man”. Man ska inte synas för mycket, inte vara till besvär och ”undra vad grannarna ska säga”…

    Fast det ALLT går och drömmar är till för att förvekliga!

Kommenteringen är stängd.