20 november, Kategori: Farmor svarar själv

Farmor svarar på fråga nr 37.

Inte så många kommentarer på den här frågan ;-). Vad kan man egentligen lära sin mamma, och varför?

Jag har i alla fall lärt mig massor av mina barn. De fortsätter att lära mig saker hela tiden.

Allt från vilka klädaffärer som är för präktiga till varför det blev krig mellan Eritrea och Etiopien. Eller hur man skaffar en adress i USA på nätet, så man kan handla enkelt på postorder därifrån :-)! Eller att man faktiskt kan skilja sig och ändå vara goda vänner.

Ibland blir det missförstånd. Som när stora L. mailade en video där en flicka promenerar över döda pojkar medan hon sjunger ”vi ska dö tillsammans” eller något liknande. Stora L. tyckte den var underbar, jag trodde hon var i någon sorts kris och blev förtvivlad.

Min egen mamma tror jag att jag har lärt att en mobil är bra att ha. Kanske inte så mycket mer.

Bus med farmormor
Bus med farmormor
Vill du hjälpa Farmorsbloggen att vinna Finalen i tävlingen om Sveriges bästa blogg 55+? Rösta  här! Välj kategorin Personligt, där hittar du Farmorsbloggen.  Du kan rösta 1 gång per dygn fram till den 22/11!

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.