1 december, Kategori: Farmor svarar själv

Farmor svarar på fråga nr 40.

Daniel skickade en rolig kommentar på den här frågan tycker jag.  ”Om ett år kan jag baka Ambrosiakaka utan recept!”

Ska jag tolka hans svar som ironi? Tycker han att Farmorsfrågan är för allvarlig och märkvärdig? Isåfall är jag väldigt glad att han ändå gjorde sig besväret att kommentera! 🙂 Jag tycker förresten att det är ett underbart mål. Jag knycker det till och med! Om ett år kan jag baka surdegsbröd utan att läsa i receptet!

Dessutom har jag hållit min nya, 22 kg lägre vikt hela året. Jag har slutat med min blodtrycksmedicin och gått ner till halvtid på jobbet. Där jobbar jag bara med utveckling av nya, fantastiska produkter som gör människor lyckliga.

På min fritid pysslar jag bl a med Farmorsbloggen och har hunnit till fråga nr 160. Jag vet redan nu vilken det blir! 😉

Life is beautiful.

Kommentarer

  1. Kommentar av Daniel den 2 december, 2009 kl 10:15

    Inte alls ironi. För jag bloggar ofta om Ambrosiakaka – den bästa kakan av alla som jag bakar ofta. MEN som jag aldrig lär mej baka utantill:)

  2. Kommentar av Josef Boberg den 2 december, 2009 kl 03:33

    Lycka till ❗

Kommenteringen är stängd.