3 december, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 41.

Vilket yrke skulle du välja om du fick välja om?

Toppenjobb.

Kommentarer

 1. Kommentar av Lillsnörpa den 3 december, 2009 kl 09:28

  oj, klurig fråga 🙂

 2. Kommentar av Lydia den 3 december, 2009 kl 03:28

  Jag har hittat mitt drömjobb sen 10 år tillbaka.
  Konsthantverkare.

 3. Kommentar av Ellen Hagerö den 4 december, 2009 kl 12:49

  Jag vill bli socionom och jag vill börja föreläsa. Mina ämnen inom föreläsning skulle vara Stress och dess inverkan på livet, Att leva i en komplex familjesituation, Att vara förälder till ett barn med neuropsykiatriskt funktionshinder, Att vara parter med någon som har ADHD.

  Inom socionomyrket vill jag jobba med barn och ungdomar som hamnat snett i samhället på ett eller annat sätt, har jobbat med det som undersköterska och det är min hemmaplan där jag känner att jag ger och får på ett balanserat sätt.

 4. Kommentar av Nils (Arboristen) den 7 december, 2009 kl 12:29

  Skulle vart blå himmel bakom bilden så hade ni sett mitt drömyrke när det är som bäst!

Kommenteringen är stängd.