10 december, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 43.

Hur kan du vara snäll mot dig själv idag?

Mmmm...

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 10 december, 2009 kl 11:02

  Vilken underbar bild. Jag bara väntar på att min vita amaryllis ska slå ut 🙂
  Åh, jag tycker oftast att jag är bra på att vara snäll mot mig själv. I dag har jag till exempel redan tagit en lång sovmorgon. Ska stöka undan lite studier strax så jag slipper stressa med dem i morgon då jag egentligen inte hinner. Och så ska jag ta en härlig långpromenad vid lunch. Då tycker jag att jag är snäll mot mig själv.

 2. Kommentar av Ellen Hagerö den 10 december, 2009 kl 09:07

  Idag gick jag i däck när jag skulle vila en stund, jag tillät mig själv ligga kvar istället för att stressa upp som en tok för att läsa lite texter på revyn, dom klarar sig ändå. Det var att lyssna på kroppen och jag mår gott av det!

 3. Kommentar av JL den 11 december, 2009 kl 01:00

  Ska vara snäll mot mig sj och ta det lugnt ikväll, kvällen innan tentan 🙂

Kommenteringen är stängd.