11 december, Kategori: Farmor svarar själv

Farmor svarar på fråga nr 43.

Idag skall jag inte mäta mig själv mot någon annan. Varken kroppsligen eller andligen.

Idag skall jag inte kräva någon sorts prestation av mig själv. Om jag får lust att promenera gör jag det. Annars ligger jag på soffan framför brasan hela dan. Jag mumsar pistagemandlar, inte för att dom är nyttiga och proteinrika, utan för att dom är väldigt goda.

Idag skall jag fundera över allt som har gått bra den senaste tiden. Jag ska följa Evas råd och verkligen fördjupa mig i känslan av hur nöjd och tacksam jag är över vad jag har åstadkommit. Saker som inte har berott på tur eller andra människor, utan som är ett resultat av min målmedvetna och ihärdiga strävan.

Tänk att jag har gått ner 11 kg på lika många veckor. Tänk att jag har byggt upp ett företag som växer och mår bra. Tänk att jag har delat ut så mycket ansvar till mina anställda att de nu klarar det mesta utan mig. Det blev inte katastrof när jag blev tvungen att några månader gå ner i arbetstid till 50%. Det blev tvärtom. Det är värt att fundera över.

brasa

Kommentarer

  1. Kommentar av JL den 11 december, 2009 kl 03:33

    Låter skönt de där! Bra med viktnedgången oxå!! De e nere nästan lika mycke nu 🙂 räkna inte ut dig sj ur LS du behövs allt fortfarande!

  2. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 12 december, 2009 kl 03:01

    Grattis till LIVET! (Själv har jag tappat 12 kilo och är så stolt!)

Kommenteringen är stängd.