14 december, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 44.

Vad är en tillräckligt bra jul för dig i år?

Kattebuljar.

Kommentarer

 1. Kommentar av Ellen Hagerö den 14 december, 2009 kl 12:23

  Tillräckligt bra jul är att få äta skinka med mina barn, min make och min bror med dotter och min mamma, pappa kommer jobba vilket känns tomt, men det får jag finna mig i. kalle Anka på TV och barnens förväntningar och dagen är gjord. Inget flängande hitan och ditan och ingen onödig stress! Julefrid!

 2. Kommentar av sara - Glitterögon den 14 december, 2009 kl 12:48

  Att julfriden och lugnet sänker sig och att jag får fira jul med min närmaste familj. Och förstås att tomten kommer och stillar barnens förväntningar och deras pirr i magen 🙂 Lite snö också kanske?!

 3. Kommentar av Sandra den 14 december, 2009 kl 06:08

  Om alla är vänner, om ingen blir full, om det finns skinka och annan julmat och julklappar till barnen. Det spelar ingen roll hur vädret är.

 4. Kommentar av Lotta den 14 december, 2009 kl 06:15

  Jag håller med Sandra om att det viktigaste är att barnen slipper uppleva att pappa blir full. I vår familj förekommer inte slagsmål, men det är inte roligt ändå med en asberusad pappa som somnar framför tvn. För mig och mina barn skulle en nykter jul vara en underbar julklapp.

 5. Kommentar av Kerstin den 15 december, 2009 kl 08:50

  Att få vara tillsammans med alla mina barnbarn, vilket jag inte kommer att få vara i år! Det blir en tuff jul!!! En ensam jul!

 6. Kommentar av Christina den 15 december, 2009 kl 08:56

  Nyktert, fridfullt och harmoniskt. Skulle vara gött med en pappa som inte tar för många snaps och blir därefter…

 7. Kommentar av Linus den 15 december, 2009 kl 12:02

  Tillräckligt bra = Mobilen avstängd 48 timmar och mycket umgänge med familjen. Att jag blir full är väl ingen risk direkt… Mer än full av mat då. 🙂

 8. Kommentar av Wojtan ♥ den 15 december, 2009 kl 11:44

  Hej

  En dos av farmorsbloggen är vad man behöver varje dag!
  En bra jul för mig är att få vara ledig, avslappnad och se glädjen i barnens ögon. Jag önskar att jag hade mer tid på mig att fixa med all mat, men det går inte helt ihop med mitt jobb i denna årstid.
  Vad kul att Tv4 vill göra ett inslag om din blogg. Lova att du hojtar till ordentligt när det ska visas så att man inte missar dig!

  Massor av kramar från mig

 9. Kommentar av Neta den 16 december, 2009 kl 04:57

  Julen i år blir inte riktigt sig lik för mig..
  Jag är med i ett bantningsprogram…
  Har ätit soppa och druckit vatten i 2 veckor nu, så jag kan ine börja frossa vid ett julbord sedan.
  Men annars, normala jular… är det skinka, lutfisk, prinskorv, köttbullar, sill (inte för mig, jag är sill och äggallergiker tyvärr)
  Kul med denna blogg som jag hittade nu idag..
  Kommer tillbaka fler ggr och läser mer här..
  Ha de bra!

 10. Kommentar av Maddie den 19 december, 2009 kl 11:46

  Att mina barn har det bra.

  Skiner i julmat, tomtar och julklappar, men spelar med för jag firar ju jul för barnens skull. Någonstans vill jag ju att de ska tindra med ögonen när de talar om ”sin barndoms jular”

  Stressar gör jag inte och jag lägger inte ner förmögenheter på julklappar. Fast vi lägger alltid pengar på något roligt spel som vi spelar när barnen har somnat. Förra året blev det Abba Singstar.

  Ha en fantastisk jul!

Kommenteringen är stängd.