17 december, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 45.

Vad är du bäst på som mamma?

Mer än bara bullmamma?

Kommentarer

 1. Kommentar av Lotta den 17 december, 2009 kl 08:34

  Jag är bra på att läsa saga på kvällen, på att lyssna när hon vill berätta något. Jag är bra på att vara snäll.

 2. Kommentar av sara - Glitterögon den 17 december, 2009 kl 12:33

  Ojojoj… Jag blir nästan lite ledsen för jag vet inte. Att vara mamma är den svåraste uppgiften jag vet – och den mest underbara. Men samvetet, känslan av att inte räcka till och viljan att göra allt och mer därtill för barnen är överväldigande. Jag hoppas jag är bra.

 3. Kommentar av Ellen Hagerö den 17 december, 2009 kl 05:43

  Att älska ovillkorligen samt att respektera mina barns individuallitet…inte många nanny-råd som biter på min lilla aspergersdrabbade flicka eller målmedvetna gosse, då får man finna andra knep och visa hänsyn och respekt. Det är jag bra på som mamma.

 4. Kommentar av Maddie den 19 december, 2009 kl 11:52

  OJ!

  Hur många gånger har jag inte velat banka huvudet i väggen då jag känt att jag inte ha varit en bra mamma. Haft dåligt tålamod och rutit åt flickorna. Gett dem snabbmat för att jag inte har orkat laga mat. Tramsiga grejer, men som ändock fått mig att känna mig allt annat än bra.

  Det jag är bäst på som mamma är egentligen två saker
  1) Visa att jag är mänsklig. Kan säga till mina barn att nu är jag så trött eller nu är jag arg och därför måste jag få stå här i köket och sura en liten stund.
  2) Vara närvarande. Jag kan inte ge dem guld och gröna skogar, jag kan inte skydda dem från allt, men jag kan finnas HÄR.

  Fast som någon skrev det är den svåraste uppgiften någonsin- att vara förälder

 5. Kommentar av Lene den 21 december, 2009 kl 03:12

  * å prate med ungene når de trenger det
  * å fortelle dem at jeg elsker dem. Hver dag!

Kommenteringen är stängd.