31 december, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan 48.

Vad var det bästa som hände dig under 2009?

Dröm eller verklighet?

 

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 31 december, 2009 kl 11:19

  Mina nära och kära har fått vara med mig i hälsans tecken – bortsett från kroniska sjukdomar – vi har pysslat och donat med vårt Villa Freja och rest på två veckors semester till underbara Sollefteå. Bortsett från det är nog det mest underbara att jag uppfyllde min barndomsdröm, trotsade mina onda och dåliga leder och började rida. Sån rekreation och avkoppling – underbart 🙂

  Gott nytt år.

 2. Kommentar av Therese Carlson den 31 december, 2009 kl 11:58

  All tid som jag har varit tillsammans med min underbara familj under det gågna året är det minne som värmer mest. Eftersom jag blev änka i slutet av september är alla minnen av familjegemenskapen så viktiga att ha. Nu är det barnen, mitt lilla barnbarn och våra djur som förgyller mina dagar. Det absolut finaste minnent av min make från det gågna året är den underbara söndag som vi var tillsammans hela dagen och bara fanns där i nuet. Vi pysslade på gården gick i skogen, plockade svamp, pratade och upplevde naturen tillsammans. På måndagsmorgonen dog han stilla i vår säng.
  Jag till önskar alla ETT GOTT NYTT ÅR och decenium!

 3. Kommentar av Maggan den 31 december, 2009 kl 02:55

  Det bästa var nog att jag fick livet tillbaka via min vän som donerade sin njure till mig, större än så borde ett år inte kunna bli, men jag toppade det med att få första barnbarnet vilket var en lisa för min själ. Han, marsipangrisen är det märkligaste i kärleksväg som jag har mött, han lyfte mig när jag var som sjukas fick mig alltid att orka en liten bit mer. Det var en gåva för mig.
  Gott Nytt på dig och alla dina läsare!

 4. Kommentar av Ritva den 31 december, 2009 kl 03:07

  Min bästa upplevelse 2009 var att få träffa morbröder/fastrar, kusiner som jag aldrig tidigare mött. Kom som finskt krigsbarn till Sverige som 3-åring 1942. Skildes från min biologiska familj, och blev svenskt fosterbarn.En lång historia med många färger.Vid begravningen (i april)av min biologiska mor (90 år) i Åbo fanns de för mej obekanta släktingarna där. Ett liv avslutades, ett nytt inleddes.Får se vad framtiden bjuder. GOTT NYTT ÅR från en 70-årig Farmor

 5. Kommentar av Fru Evelina den 31 december, 2009 kl 03:44

  Det bästa som hände mig – ELION!!!
  Finns inget bättre så 2009 kommer alltid vara det bästa året, även om kommande år kommer vara minst lika bra när vi får se honom växa upp till den fina kille jag vet att han redan är!

  Många kramar och gott nytt år!
  TACK för inlägg som får en att tänka efter och uppskatta!

 6. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 31 december, 2009 kl 06:03

  Det bästa som hände mig var Ludvig. Jag kan bara hålla med Fru Evelina 🙂 Det skall bli spännande att läsa ditt svar sen.

  Ett gott nytt år önskar jag er!
  Kramar Elin!

 7. Kommentar av Mamma Djurström den 31 december, 2009 kl 07:46

  Ett av det bästa som hände var att barbarn nr 8 kom till världen den 2 oktober…..sen att alla mina 10 barn och 8 barnbarn fått vara friska och krya och hoppas att det fortsätter så 2010 !!!Ett Gott Nytt År <3

 8. Kommentar av Anna-Lena den 31 december, 2009 kl 09:18

  Vi hade en helt underbar semster på Öland. Vi fick med oss farmor och bestefar från Norge (vi bor ju där) och mormor, morfar, mina tre syskon, en systerdoter och svåger kom med! Underbart! Älskar såna familjegrejer! DET var det bästa under året!!! 😀 Kramar och Gott Nytt År

 9. Kommentar av sessan ☆ den 31 december, 2009 kl 09:24

  Kära Katinka!

  Du är en av dom som mejslat dig in i mitt hjärta, som ger mig energi & som jag känner jag har något att ge tillbaka till. Livet är att ge & ta!
  Jag önskar dig det bästa av vad alla år kan ge, jag önskar dig full harmoni.

  Riktigt Gott Slut & Ett jätte Gott Nytt År

  & din fråga: Det bästa som hände mig under 2009 var att jag lärde mig vilka krafter jag har inombords, det är dom vi överlever på!! Men det bästa var även att vi fick färdigställt massa i vårt underbara Paradis, där vi hämtar energi & LEVER!

  Stor kram ♥♥♥

 10. Kommentar av sara - Glitterögon den 1 januari, 2010 kl 01:28

  God Fortsättning. Hoppas ni hade ett bra och trevligt nyårsfirande. Kram.

 11. Kommentar av Inga-Märt den 1 januari, 2010 kl 09:24

  Det är att jag får och orkar vara med mina barnbarn. En gång i veckan har jag varit med 7:an som är 1,5 år. Vi har haft student,barndop och danstävlingar.SM i Streetdance.Årliga kusinträffen
  hos oss med julpysselsom bak,godistillverkning m.m.några dagar före julafton.Så kommer föräldrar på kvällen och vi äter julgröt och skinksmörgås. Det är min Julafton! Jag känner mig väldigt rik när jag har dom runtikring mig.

 12. Kommentar av Ellen (tooba) den 2 januari, 2010 kl 12:01

  Acceptans och uppvaknande 😀

Kommenteringen är stängd.