7 januari, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 50.

Vad kan du ändra så att det blir dubbelt så bra?

Den här julen luktade tomten gott.

Kommentarer

 1. Kommentar av Ellen Hagerö den 7 januari, 2010 kl 03:29

  Mitt självförtroende, inte det som lyser utåt utan det jag känner inåt.

 2. Kommentar av M den 7 januari, 2010 kl 05:46

  Bloglovin är fixat =)
  Jag vet inte riktigt vad jag kan ändra så det blir dubbelt så bra..

 3. Kommentar av Ritva den 7 januari, 2010 kl 10:15

  Hasta mindre, hinna mer……resultatet kaaaan bli dubblerat!!

 4. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 7 januari, 2010 kl 11:35

  Vad svårt… det står helt still här 🙂

  Sv: Nej, du behöver inget av det där, du är naturligt vacker som du är! vad bra att du fick en fb-bild 🙂

  Kram Elin!

 5. Kommentar av Therese Carlson den 8 januari, 2010 kl 07:31

  Allt i livet har flera sidor så det är svårt att säga vad som jag ska ändra på för att det ska bli dubbelt så bra i alla ändar. Mitt liv och de jag har runt omkring mig gör mitt liv så fulländat som det kan bli. Men OM jag kunde så skulle jag fylla den ekande tomheten inom mig som utgör saknaden av min älskade make.

 6. Kommentar av Anki Wiström den 8 januari, 2010 kl 09:01

  Tala om för barnen att man älskar dom ofta så man inte har nåt att ångra när den dagen kommer när man kanske inte kan säga saker på rätt sätt på grund av ålder eller sjukdom.

 7. Kommentar av Inga-Märt den 10 januari, 2010 kl 01:13

  Vad kan jag göra? Jag vet inte.Vara den jag är.Tala om för alla stora och små att jag älskar dom. Berätta för dom hur jag mår och berätta för dom små om deras föräldrars busstreck.Berätta för barnbarnen om när jag var barn och att jag kunde också göra bus.Och berätta om andra viktiga saker.

Kommenteringen är stängd.